Go¶ć
1:Wiek: 16 lat.
2:Koordy: (-18,-37) http://x2.travian.pl/spieler.php?uid=1866
3:Pop - 262 ( rezydencja już na 10 poziomie- szykuję drug± osadkę- będzie za parę dni.)
4:Umiejętno¶ci: wiele wiem o travianie- grałam już na serwerze 5 i 3- z ostatniego zrezygnowałam by grać na speedzie.
5:Pojęcie o grze
To co już napisałam- dobrze orientuję się w travianie;]
6:Deff cz Off:- off
7:Dlaczego chcesz do nas doł±czyć,czy jeste¶ lub byłe¶ czyj± farm±!-tak, byłam atakowana- wyjechałam na parodniowy wyjazd bez sittera- mój bł±d;]- wtedy zaczęłam być farmiona;/ teraz staram się już nie być grabion±, ostatnio parę ataków mnie ograbiło- znów przez mój bł±d, ale teraz to przeszło¶ć. Chcę do was doł±czyć by w końcu znaleĽć się w normalnym sojuszu- wtedy szybciej się podniosę w statystykach ( po tym parodniowym wyjeĽdzie spadłam o 2000 pozycji!) a poza tym mam nadzieję że sojusz pomoże mi z krasnalami;]
Z góry dzięki
Go¶ć
Na serwerze trzecim miałam nick ada94- teraz dalej funkcjonuje- jest farm± dla moich byłych sojuszy- grałam w P12 potem przeniosłam się do hydry C. Oddałam teraz konto jednemu hydrz±tku ale nie wiem czy je przej±ł;]
Go¶ć
Ja. Szkoła to żaden problem- mam stały dostęp do internetu.- je¶li nie, znajdę dobrego sittera.<jakby co, po prostu brata- jakubz5>
Go¶ć
a co do sojuszu- racja, w P12 byłam ok. miesi±c, najpierw w P12C, a po reorganizacji w aP12W, potem ci±gle w Hydrze.
Go¶ć
Stawiali¶my;] Co tydzień byli¶my w gablocie- najlepsza obrona, ubili¶my wam za 30 krasnali i stawiali¶my bardzo mocne deffy;]
Go¶ć
Nie wiem jak jest teraz. Jak pisałam, już bardzo długo nie byłam na s3. Ale nie o tym mieli¶my pisać. To nie hydra ani P12, tylko s2.
Go¶ć
Tylko trzeba na tym innym serwerze grać chociaż 3 miesi±ce.
Dobrze- czy mam szanse na przyjęcie?